AutoCAD

AutoCAD

Wanneer er technische installatietekeningen gemaakt dienen te worden voor de elektrotechniek, maken wij gebruik van het programma AutoCAD. Hiermee kunnen onder andere bestektekeningen, werktekeningen en revisietekeningen worden opgesteld. Dit is zowel mogelijk voor woningen als utiliteitsgebouwen en bedrijven.

AutoCAD, Feringa-Tabak, installatietechniek, installatiea

Tot in elk detail getekend

AutoCAD wordt de afgelopen dertig jaar dagelijks door duizenden professionals gebruikt in heel Europa, waaronder wij sinds 2010. Dit toonaangevende CAD/BIM-tekenprogramma is voor de installatietechniek geïntegreerd met 2D en 3D mogelijkheden om te tekenen. Er kunnen bovendien cruciale berekeningen worden gemaakt met AutoCAD en documenten van gebouwgebonden technische installaties bijgehouden. Met dit programma is het mogelijk vanaf het eerste schetsontwerp tot de definitieve installatietekening met complete stuklijsten, tekeningen te maken en bij te werken. In een vroeg stadium starten met installatietekeningen opstellen, zorgt er bovendien voor dat mogelijke technische problemen vroegtijdig kunnen worden gesignaleerd, waardoor kosten bespaard kunnen worden van dure en onnodige wijzigingen. AutoCAD is volledig modulair opgebouwd, met bijvoorbeeld elektra, bouwkundig en sanitair. Elke module kan worden gecombineerd voor multidisciplinaire ontwerpen.

Wanneer u een technische installatietekening bij ons wilt laten maken, bespreken wij vooraf wat de mogelijkheden zijn en wordt de installatie doorgenomen. Hierdoor kunnen wij geheel op maat voor u een installatietekening opstellen, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.