Kwaliteitscontrole en toezicht

kwaliteitscontrole en toezicht installaties, installatie controle, installatie kwaliteit, inspectie, toezicht houding, vertegenwoordiger installaties

Kwaliteitscontrole en toezicht

Feringa-Tabak kan voor u de kwaliteitscontrole en toezicht verzorgen tijdens de bouwfase, nieuwbouw, verbouw of renovatie, maar ook tijdens de ontwerpfase van installaties om op deze wijze de kwaliteit van de (montage)werkzaamheden te kunnen controleren. Hierdoor bent u verzekerd dat eventuele problemen, zoals slechte kwaliteit producten, ontwerpen of uitvoering van de werkzaamheden, vroegtijdig worden opgemerkt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft u een waarborging van kwaliteit, wat u onderaan de streep niet alleen zekerheid geeft, maar vooral kostenbesparend is.

Installatie toezicht en kwaliteitscontroles

Wanneer u plannen hebt om een nieuwe installatie te laten ontwerpen en bouwen of wanneer uw huidige toe is aan vernieuwing, zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. De ontwerpen en plannen dienen van goede kwaliteit te zijn en strikt volgens de geldende regelgeving en normen. Daarbij wilt u voorkomen dat er achteraf toch problemen ontstaan door een fout in het ontwerp, een berekening die niet goed is gemaakt of slecht verrichte werkzaamheden. Om te beletten dat uw plannen vertraging oplopen, onnodig geld kosten of niet goed worden uitgevoerd, kunt u de hulp inschakelen van Feringa-Tabak als uw persoonlijke vertegenwoordiger gedurende het project. We zullen onder andere met regelmaat controlemetingen houden en signaleren daarbij eventuele afwijkingen aan de technische installatie. Tot slot bent u gedurende het hele proces verzekerd van deskundige begeleiding door gecertificeerde ervaren inspecteurs en adviseurs. Wilt u graag meer informatie over onze kwaliteitscontrole en toezicht mogelijkheden? Of gelijk een offerte laten opstellen? Neem dan contact op met een van onze inspecteurs en adviseurs installatietechniek. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0591313326 of door te mailen naar info@feringa-tabak.nl.
Vraag uw vrijblijvende offerte op voor installatie
kwaliteitscontrole en toezicht.
Op basis van uw wensen, gaan wij ter werk.
– Feringa Tabak uit Emmen en Ter Apel

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.