BRL 6000-21 inspectie Bodemenergie en warmtepompen

BRL 6000-21 inspectie, inspectie bodemenergie, warmtepomp inspectie, warmtepomp, inspectie, gecertificeerd, BRL-6000-21

BRL 6000-21 inspectie bodemenergie en warmtepompen

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het ontwerpen, installeren en/of beheren van warmtepompen van bodemenergie volgens de BRL 6000-21? Of wilt u graag uw warmtepompsysteem laten inspecteren? Dan bent u bij Feringa-Tabak uit Drenthe van harte welkom! Ons team bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde inspecteurs. Wij hebben jarenlange ervaringen in het uitvoeren van diverse elektrotechnische inspecties, waaronder warmtepompen. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een duurzame oplossing van energie, waarbij bodemenergie zeer geliefd is. Om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp en bijbehorende installatie goed blijft functioneren, voeren wij periodiek inspecties uit. U bent met Feringa-Tabak verzekerd van een goed onderhouden en perfect werkend warmtepompsysteem waar u veel profijt aan zult hebben.

BRL 6000-21 gecertificeerd inspectie en adviesbedrijf Drenthe & Groningen

Maakt u op dit moment gebruik van bodemenergie? Dan is het belangrijk dat uw warmtepompinstallatie voldoet aan alle actuele eisen en gestelde normen. Hierdoor worden mogelijke gevaren en risico’s zoveel mogelijk geminimaliseerd. Inspectie BRL 6000-21 geeft specifieke eisen aan het ontwerp, installeren en beheren van het bovengrondse gedeelte van uw bodemenergiesysteem. Voor het onderste gedeelte gelden andere eisen. Daarnaast is tevens het Wijzigingsbesluit Bodemenergiesystemen van toepassing. Het is daardoor per 01 oktober 2014 verplicht om uw warmtepomp te laten controleren door een professional met erkeninning van overheidsinstantie Bodem+. Hiervoor is de BRL 6000-21 een onderdeel. Wij van Feringa-Tabak bezitten uiteraard de BRL 6000-21 certificering, zodat wij met kennis en jarenlange ervaring voor u een betrouwbare inspectie kunnen uitvoeren aan uw warmtepomp voor bodemenergie.

Gecertificeerd voor betrouwbare inspectie

Wanneer uw warmtepomp op bodemenergie geïnspecteerd wordt, wilt u uiteraard dat de inspectie van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit is en wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren inspecteur. Om u te kunnen verzekeren dat Feringa-Tabak enkel professionele inspecties verricht, zijn al onze inspecteurs gecertificeerd volgens de BRL 6000-21 certificering. Om deze certificering te behalen, worden alle aspecten van bodemenergie waterpompinstallaties belicht. Denk hierbij aan de inspectiemethoden, ervaring van de inspecteur, kennis, opleiding, benodigde materieel en de kwaliteit van de organisatie als inspectiebedrijf. Feringa-Tabak staat altijd voor u klaar voor grondige en complete inspecties voor de veiligheid van u en uw warmtepompsysteem. Ons certificaat vindt u op onze website.

Bodemenergiesystemen en warmtepomp keuring met compleet rapportage

Inspecties uitvoeren aan elektrotechnische installaties en warmtepompsystemen worden al jaren door ons als erkend en gecertificeerd bedrijf uitgevoerd bij uiteenlopende bedrijven en panden. Op afspraak komt één van onze medewerkers bij u langs om de installatie/ nader te controleren op eventuele storingen of defecten. Nadat de BRL 6000-21 inspectie is afgerond, zal er een compleet en duidelijk rapport worden opgesteld met alle bevindingen en eventuele verbeterpunten om risico’s en gevaren te minimaliseren, zodat u zorgeloos gebruik kunt blijven maken van uw warmtepomp en bodemenergie installatie. Graag meer informatie over onze mogelijkheden of gelijk een afspraak met ons inplannen voor de inspectie van uw warmtepompsysteem volgens BRL 6000-21? Neem dan contact op met Feringa-Tabak! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0591 313326 of door te mailen naar info@feringa-tabak.nl.

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.