Veiligheidsinspectie SCIOS Scope 8 NEN3140

Veiligheidsinspectie NEN3140, installatie inspectie, veiligheid elektrische installaties, SCIOS scope 8, veiligheid, inspectie bedrijf, inspectie installatie

Veiligheids­inspectie technische installaties en werkmaterieel

Bent u opzoek naar een SCIOS-Scope 8 gecertificeerd bedrijf om een NEN 3140 inspectie door te laten uitvoeren aan uw elektrotechnische installatie? Neem dan contact op met Feringa-Tabak uit Emmen. Ons team bestaat uit gecertificeerde inspecteurs die realistisch en volgens de wettelijke normen/eisen een complete inspectie uitvoeren, op een vooraf overeengekomen moment. Als werkgever draagt u namelijk de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers op de werkvloer. Wanneer er wordt gewerkt aan of nabij elektrotechnische installaties, dan brengt dit extra verantwoordelijkheden met zich mee vanwege een vergrote kans op risico’s die uw medewerkers lopen, wanneer zij hiermee of nabij werkzaam zijn. Om mogelijke risico’s te minimaliseren, is de norm NEN 3140 een goed hulpmiddel om te implementeren in uw bedrijfsvoering. De NEN 3140 heeft als doel dat er een veiligheidsbeleid wordt opgesteld omtrent de elektrotechnische installaties in uw bedrijf. 

Feringa-Tabak Scope 8 gecertificeerde inspectie NEN3140

Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat uw personeel geen risico loopt op gevaren. Wij van Feringa-Tabak voeren daarom dagelijks inspecties uit om te controleren of elektrotechnische installaties voldoen aan de gestelde eisen vanuit de NEN 3140 en het actuele Arbeidsomstandighedenbesluit. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en kennis. Onze inspecteurs zijn namelijk in het bezit van het SCIOS Scope 8 certificaat dat zich richt op de NEN 3140. Om de kennis en betrouwbaarheid van de inspecties te blijven waarborgen, wordt elke 18 maanden de kennis en praktijkvaardigheden getest van onze inspecteurs en adviseurs, omdat wij van Feringa-Tabak een SCIOS gecertificeerd bedrijf zijn. 
Periodiek een inspectie laten uitvoeren aan uw elektronische installaties is een uitstekende aanvulling op uw onderhoudsprogramma. Mankementen en fouten in een installatie worden hierdoor vroegtijdig gesignaleerd. De kans op storingen of gevaren zal daardoor minimaal zijn. Nadat wij uw elektrische installatie heeft geïnspecteerd, bent u verzekerd dat uw bedrijf voldoet (na eventuele aanpassingen) aan de NEN 3140 en het Arbeidsomstandighedenbesluit. 

Rapportage veiligheidsinspectie elektrotechnische installaties

Feringa-Tabak staat al jaren klaar voor bedrijven met onder andere deskundige inspecties aan elektrotechnische installaties. Nadat een van onze deskundige en erkende inspecteurs volgens het SCOIS Scope 8 de inspectie heeft uitgevoerd, zal er een compleet rapport worden opgesteld met alle bevindingen en eventuele verbeterpunten en/of punten die wij u zouden adviseren aan te pakken om mogelijke gevaren of storingen in de toekomst tegen te gaan.  Mocht uit de inspectie blijken dat er cruciale verbeterpunten zijn, dan plannen wij nadat deze punten zijn aangepakt een her-inspectie in of krijgt u van onze een herstelverklaring voor de erkende installateur, om vervolgens een compleet rapport op te kunnen stellen voor bijvoorbeeld uw verzekeraar. Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden of gelijk een afspraak inplannen met één van onze SCIOS Scope 8 gecertificeerde inspecteurs voor een 3140 inspectie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0591 313326 of door te mailen naar info@feringa-tabak.nl.

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.