Vacatures

Vacatures Feringa-Tabak, werken zoeken, solliciteren, werk elektrotechniek, vacatures elektrotechniek, vacature elektrisch inspecteur, inspecteur/adviseur, vacatures Emmen, vacature elektrotechnisch, vacature elektra

Vacatures Feringa-Tabak

Ons team staat sinds de oprichting in 2010 klaar voor diverse bedrijven als het gaat om de veiligheid van elektrotechnische installaties. We zetten ons hiervoor dagelijks in. Dit kan zijn in de ontwerpfase van een nieuwe installatie of bij het keuren van al oudere elektrische arbeidsmiddelen en/of installaties. Momenteel zijn wij opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team wil komen versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe baan en vind je het belangrijk om een diverse werkzaamheden te verrichten binnen jouw vakgebied, doorgroeimogelijkheden te hebben in jouw baan en een team van gezellige doch professionele collega’s om jou heen te hebben? Neem dan contact met ons op, want dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons bedrijf groeit de afgelopen jaren gestaag door en bestaat inmiddels uit een team van collega’s die dagelijks met enthousiasme aan de slag gaan. We zijn momenteel opzoek naar een inspecteur/adviseur elektra om ons team te komen versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan jouw motivatie en wellicht spreken wij elkaar spoedig voor een kennismakingsgesprek.

Monteur warmtepompen:

Ben jij als monteur toe aan de volgende stap en help jij ons met het verduurzamen van Nederland? Als monteur van warmtepompen ben je veelal bezig met het verduurzamen van particuliere woningen. Je gaat aan de slag met zowel hybride lucht-water warmtepomp, all-electric lucht-water en water-water warmtepompen. Je krijgt trainingen en opleidingen van de verschillende merken en types warmtepompen en werkt samen met ervaren collega’s. Kortom, een uitdagende afwisselende baan waarbij je onze klanten helpt energie te besparen in de toekomst.  

Wij bieden:

 • Vrije dagen en loon volgens CAO Metaal & Techniek
 • Goed gereedschap, kleding, mobiele telefoon etc.
 • Opleidingsmogelijkheden (o.a. f-gassen, VCA)
 • Leuk en toekomstbestendig werk
 • Jong dynamisch bedrijf vol energie en groei kansen.

Interesse in deze funtie?

 • Stuur een bericht naar info@feringa-tabak.nl
 • Of bel / berichtje via WhatsApp naar +31 (0) 620050347

Inspecteur elektra, Scope 10 en Scope 12:

Ben jij als elektromonteur toe aan de volgende stap en help jij ons met het veiliger maken van de elektrische installaties in Nederland? Als inspecteur elektra ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van inspecties van elektra installatie en PV-installaties. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen om te groeien binnen deze functie en het bedrijf. Kortom, een uitdagende afwisselende baan waarbij je onze klanten helpt met het veiliger maken van hun installaties.  

Wij bieden:

 • Vrije dagen en loon volgens CAO Metaal & Techniek
 • Goed gereedschap, kleding, mobiele telefoon etc.
 • Opleidingsmogelijkheden binnen de functie
 • Leuk en toekomstbestendig werk
 • Jong dynamisch bedrijf vol energie en groei kansen.

Interesse in deze funtie?

 • Stuur een bericht naar info@feringa-tabak.nl
 • Of bel / berichtje via WhatsApp naar +31 (0) 620050347

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.