Vacatures

Vacatures Feringa-Tabak, werken zoeken, solliciteren, werk elektrotechniek, vacatures elektrotechniek, vacature elektrisch inspecteur, inspecteur/adviseur, vacatures Emmen, vacature elektrotechnisch, vacature elektra

Vacatures Feringa-Tabak

Ons team staat sinds de oprichting in 2010 klaar voor diverse bedrijven als het gaat om de veiligheid van elektrotechnische installaties. We zetten ons hiervoor dagelijks in. Dit kan zijn in de ontwerpfase van een nieuwe installatie of bij het keuren van al oudere elektrische arbeidsmiddelen en/of installaties. Sinds kort zijn wij ook begonnen met het geven van diverse cursussen voor mensen die zichzelf verder willen blijven ontwikkelen. Momenteel zijn wij opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team wil komen versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe baan en vind je het belangrijk om een diverse werkzaamheden te verrichten binnen jouw vakgebied, doorgroeimogelijkheden te hebben in jouw baan en een team van gezellige doch professionele collega’s om jou heen te hebben? Neem dan contact met ons op, want dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons bedrijf groeit de afgelopen jaren gestaag door en bestaat inmiddels uit een team van collega’s die dagelijks met enthousiasme aan de slag gaan. We zijn momenteel opzoek naar een (Aankomend) inspecteur/adviseur elektra om ons team te komen versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan jouw motivatie en wellicht spreken wij elkaar spoedig voor een kennismakingsgesprek. 

Schrijf u nu in voor uw volgende cursus!

Kies hieronder welke cursus u wilt gaan volgen:

Gebruikt u afwijkende factuur gegevens? Vul deze hieronder in of laat deze leeg indien deze gelijk zijn aan de bovenstaande gegevens.

Gebruikt u afwijkende factuurgegevens, of heeft u opmerkingen? Dit kunt u doorgeven in het opmerkingen veld hieronder.